English
Israeli
Montenegro
 
Gospodin Nimrod Rinot:

Predsjednik i akcionar Premium (P.I.H) grupe

Gospodin Rinot je trenutno predsjednik i akcionar Premium (PIH) Holdings grupe; on je takođe i predsjednik Upravnog odbora CEE Grupe (glavne filijale PIH grupe).

Gospodin Rinot je istaknuti izraelski biznismen koji je prije osnivanja CEE grupe u 2001. uglavnom bio fokusiran na industriju nekretnina u Londonu i Izraelu.

Poslednjih nekoliko godina gospodin Rinot je zadužen za vođenje poslovnog razvoja Premium grupe u okviru čega je zadužen za proširenje aktivnosti i portfolija grupe.

U okviru svoje opsežne aktivnosti u oblasti trgovine i tržišta nekretnina na prostorima Centralne i Istočne Evrope, gospodin Rinot je poslednjih godina detaljno radio na uspostavljanju uspješnih veza sa različitim nadležnim organima u Crnoj Gori.

Gospodin Rinot smatra da je Crna Gora zemlja bogata poslovnim prilikama, i da postoji značajan prostor za razvoj i uspostavljanje projekata. Sve od trenutka kada je gospodin Rinot prepoznao Crnu Goru kao zemlju koja je tek u početnoj fazi svog opsežnog razvojnog puta i da još mnogo prilika čeka u ovoj iznenađujućoj zemlji, on je svoje napore usmjerio ka razvoju i podršci kompanijama i ljudima i u Crnoj Gori i Izraelu primjenom održivih, produktivnih poslovnih odnosa u različitim oblastima.

Nimrod Rinot je oženjen sa Shirly i imaju troje djece: Dan (20) Nir (17) and Ron (12).