English
Israeli
Montenegro
 
Turizam:

Poznata kao "biser Mediterana", Crna Gora nudi prelijepe prizore kao i nezaboravne odmore. Iako mala po teritoriji, Crna Gora je bogata prirodnim bogatstvima, prelijepim bistrim jezerima i mirnim plažama koje se nalaze uporedo sa područjem cvjetnih planina i prelijepih planinskih vrhova.

Crna Gora se graniči sa Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Albanijom, i to je zemlja koja se definitivno mora posjetiti. Sa prelijepim pejzažom i prizorima na svakom pogledu, mješavini drevne istorije koja je postal dio živahnog, savremenog ambijenta gradova, kao i sa mnogim mogućnostima i prikama koje nudi posjetiocima i investitirima, Crna Gora je zemlja koja nikoga ko je posjeti ne ostavlja ravnodušnim.

Crna Gora nudi idealnu raznolikost za odmor, od putovanja kroz planine i šumske rezervate pa sve do ugađajućeg odmora na njenim umirujućim plažama.Srednjevjekovni gradovi Crne Gore, jedinstveni po svojoj kulturi i arhitekturi, su čisti užitak za sve one koji vole drevne gradjevine i obilježja. Prelijepe plaže, izdvojene i tople sa svojim živopisnim lukama predstavljaju zadivljujući prizor. Takođe, visoka planinska područja i rezervati - netaknuti i puni prirodnih blaga, onima koji vole pješačenje i ekstremne sportove pružaju nezaboravnu avanturu.